Over Waterski Nederland - Wakeboard NederlandWaterski Nederland is een non-profit site. Het heeft als doel om iedereen te informeren over de wakeboard- en waterskimogelijkheden in Nederland. Deze pagina vertelt meer over Waterski Nederland.

Over Waterski Nederland

Alle informatie over de mogelijkheden om te gaan waterskiën of wakeboarden in Nederland en omstreken is te vinden op Waterski Nederland. Het nieuws en evenementen op dat gebied zijn te vinden op Wakeboard Nieuws.

Intussen heeft Waterski Nederland ook op Facebook en Twitter zijn plekje gevonden. Op deze manier kun je niet alleen laten zien dat jij ook van wakeboarden en/of waterskiën houdt, maar word je op deze manier ook actief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op dit gebied.

Bundelen van informatie

De sites worden beheerd door Rick van der Velde. Toen hij in 2008 begon met waterskiën en wakeboarden, merkte hij dat de informatie over deze sporten nogal verspreid was over het internet. Dit deed hem besluiten die informatie te bundelen.

Hierdoor is deze informatie gemakkelijker te vinden en worden de sporten toegankelijker gemaakt. Niet alleen voor zowel waterskiërs en wakeboarders, maar ook voor mensen in deze sporten geïnteresseerd zijn.

aanbevolen:
WakeboardOnline