kabel

NWWB Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond.NWWB staat voor Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond en is in eerste instantie opgezet om aanspreekpunt voor waterskiverenigingen te zijn en om de topsport te reguleren. Dit gaat in de vorm van het organiseren van o.a. NK’s en door het samenstellen van landenteams die naar EK’s en/of WK’s afreist. Ook bieden ze ondersteuning aan boot waterski- en wakeboardscholen.
Lees verder

Schotsman WatersportcentrumSchotsman Watersportcentrum in Kamperland, Zeeland.Op Noord-Beveland kun je aan de kabel skiën, terwijl je de zilte zeelucht inademt. Dat kan alleen bij Schotsman Watersportcentrum!

Er is een viermast installatie, maar je kunt ook terecht op de tweemast installatie. Op de grote baan kan iedereen terecht, de tweemast baan wordt voornamelijk gebruikt voor kinderfeesten en wakeboardclinics.
De tweemast installatie heeft ook als voordeel dat het in een apart afgeschermd water ligt, waardoor je geen last van de golven hebt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom).Er is ook een tweemast installatie aanwezig.Als je over obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 3 obstakels in het water.Het mij niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

0172 Wake Park0172 Wake Park / Wet 'n Wild in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland.Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom)Als je over de obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 7 obstakels in het water.Het is me niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
0172 Wake Park is de naam van de waterski- en wakeboardbaan van Wet ’n Wild in Alphen aan de Rijn.

Je kunt hier lekker waterskiën, en wakeboarders kunnen zich helemaal uitleven op de 7 obstakels die bij het cablepark in het water liggen.

Iedere zomer organiseert 0172 Wake Park i.s.m. Wet ’n Wild het King of the Lake, een watersport evenement dat wordt gecombineerd met een gezellige feestavond in het restaurant. Ook organiseren ze de Boarder’s Day, een gezellige dag voor beginnende en gevorderde wakeboarders.

Lees verder

Project 7 Cablepark Rotterdam, Nesselande, Zuid-HollandProject 7 Cablepark Rotterdam, logoProject 7 Cablepark Rotterdam is in het voorjaar van 2016 geopend, aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam, bij Nesselande. Bij de vijfmast installatie liggen de nodige obstakels in het water, zodat ook gevorderde wakeboarders zich kunnen uitleven.

Voor beginnende wakeboarders en waterskiërs worden dagelijks introductielessen georganiseerd. Door het toepassen van een maximum aantal deelnemers per uur, wordt ervoor gezorgd dat je vlot aan de beurt bent en dat je voldoende aandacht krijgt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom).Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 8 obstakels in het water.Het is niet bekend of de douches gratis of betaald zijn.Onbekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder