overijssel

WSV De Stille Belter in Wanneperveen, Overijssel.In de kop van Overijssel, in de buurt van Giethoorn, is WSV De Stille Belter actief. Ze hebben een eigen helling, waar leden hun boot in het water kunnen laten zakken en andere leden dan kunnen waterskiën.

De vereniging heeft zelf geen boot. De vereniging doet wel aan talentscouting, waarmee ze aanstormend talent een zetje in de rug willen geven. Een demoteam verzorgt regelmatig waterskidemonstraties tijdens evenementen.
Lees verder

Waterski Twente in Enschede, OverijsselWaterski Twente op Het Rutbeek in Enschede, OverijsselWaterski Twente is gevestigd op recreatiegebied Het Rutbeek in de buurt van Enschede. Het is sinds jaren dé plek voor mensen uit Overijssel, Noord-Gelderland en Duitsland om te gaan waterskiën en wakeboarden.

Deze locatie is ook sinds jaren de thuisbaan van topriders als Maxine Sapulette, Tom van de Kerkhof en ook Sjors van de Kerkhof heeft hier heel wat meters afgelegd.

Je kunt hier je auto tegen betaling parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom)Als je over obstakels wilt gaan is het dragen van een helm verplicht.
Er liggen 8 obstakels in het water.Je kunt tegen betaling douchen.Er is een WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

Waterpark Beulaeke Haven Waterskischool / Stille BelterWaterpark Beulaeke Haven in Wanneperveen, Overijssel.Waterskischool Stille Belter in Wanneperveen, Overijssel.Als je op de weeribben het Waterpark Beulaeke Haven bezoekt en je hebt zin om eens te gaan waterskiën of wakeboarden, meld je dan even bij de receptie. Je kunt dan onder leiding van gediplomeerde instructeurs van Waterskischool Stille Belter op het naastgelegen Belterwijde deze sporten achter een boot beoefenen. Per uur kunnen 1 t/m 8 personen waterskiën en/of wakeboarden.

Je kunt hier gratis parkeren.Er zijn betaalde douches aanwezig.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder