utrecht

Down Under Cableway, eigen foto.Down Under Cableway in Nieuwegein/Houten, Utrecht.Down Under heeft in Nieuwegein in korte tijd een grote naam opgebouwd door de vele obstakels en evenementen die ze organiseren. De baan is daar ook erg geschikt voor, doordat het lekker hoog hangt. Dat is echter ook perfect voor beginnende wakeboarders of waterskiërs.

Naast de 5-mast baan ligt ook nog een Sesitec2.0 baan, waar je nog extremere tricks kunt uithalen. De obstakels die hier in het water liggen zijn uniek voor 2.0 banen en doen denken aan skateboard-obstakels. Daarnaast is de baan ook erg geschikt voor beginners om de start te oefenen.

En als je eens wat anders wilt, of als de zomer nog niet helemaal wil doorbreken, dan kun je er ook terecht voor het spectaculaire wavesurfen. Hierbij wordt in een hal een kunstmatige golf gemaakt, waar je op kunt bodyboarden of golfsurfen.
Je kunt hier gratis parkeren.De vijfmast baan draait tegen de klok in (rechtsom)Er is ook een tweemast installatie aanwezig.Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 6 obstakels in het water.Je kunt hier gratis douchen.Er is een WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

D-ProD-Pro wakeboardschool van Duncan Zuur in provincie Utrecht, Nederland.Wakeboard-avonturier ‘Flying Dutchman’ Duncan Zuur heeft ook zijn eigen wakeboardschool. Heb jij wel zin in een uitdagende wakeboarsessie? Dan moet je bij Duncans D-Pro zijn! Met meer dan 20 jaar ervaring kan hij jou helpen verder te komen en ook is hij specialist in persoonlijk begeleiden en coachen van riders voor de wedstrijdsport.

Maar dat niet alleen: je kunt bij D-Pro ook terecht voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, een leuk kinderfeest, enz. Het bedrijf is actief op twee locaties aan de Lek: in Tull en ’t Waal kunnen zowel groepen als individuele riders terecht, in Culemborg kunnen groepen terecht.
Je kunt er gratis parkeren.Er zijn geen douches aanwezig.Er is geen WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder