0172 Wake Park0172 Wake Park / Wet 'n Wild in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland.Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom)Als je over de obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 7 obstakels in het water.Het is me niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
0172 Wake Park is de naam van de waterski- en wakeboardbaan van Wet ’n Wild in Alphen aan de Rijn.

Je kunt hier lekker waterskiën, en wakeboarders kunnen zich helemaal uitleven op de 7 obstakels die bij het cablepark in het water liggen.

Iedere zomer organiseert 0172 Wake Park i.s.m. Wet ’n Wild het King of the Lake, een watersport evenement dat wordt gecombineerd met een gezellige feestavond in het restaurant. Ook organiseren ze de Boarder’s Day, een gezellige dag voor beginnende en gevorderde wakeboarders.

Meer informatie over 0172 Wake Park:

Site van de exploitant.Facebookpagina van de exploitant.Tweets van de exploitantInstagrampagina van de exploitant.

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.