De Kaag Watersport AcademyDe Kaag Watersport Academy in Kaag, Noord-Holland.De Kaag Watersport Academy is van origine een zeilschool, die ook waterski- en wakeboardactiviteiten heeft op de Kagerplassen. De 50 jaar ervaring op dit gebied in samenwerking met de Ski Nautique met 343 PK PCM Marine Engine en watertanks zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.

 

aanbevolen
WakeboardOnline
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.