gelderland

Camping BetuweStrand is te vinden in Beesd, in de “teen” van Gelderland. Op het terrein is een vijfmast kabelskibaan te vinden.


Lees verder

burnsidecableparkBurnside Cablepark is in Emst en verre omstreken een begrip vanwege de vette obstakels, de gezellige sfeer en de wakeboard wedstrijden.

Lees verder

De Berendonck Sport, Food, FunWaterskicentrum De Berendonck is actief op Recreatieplas De Berendonck in Wijchen. Naast waterskiën en wakeboarden kun je hier ook kajakken, vlotbouwen, handboogschieten, enz.

Er staan 5 masten in het water
Lees verder

Ricky Lukassen heeft al heel wat vlieguren op zijn naam op het gebied van wakeboarden. Hij staat zijn mannetje zowel aan de kabel als achter de boot. Hij is dus de perfecte persoon om jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot

Lees verder

Zeumeren Watersport in Voorthuizen, Gelderland, NederlandZeumeren Watersport is te vinden in Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Je kunt er waterskiën, wakeboarden, SUPpen en kanoën.


Lees verder

WSV Maurik logoWSV Maurik heeft haar thuisbasis op het Eiland van Maurik. Het is vlakbij de Utrechtse grens, in de buurt van Wijk bij Duurstede.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot Lees verder

WSV Peter HensenWsv Peter Hensen is een watersportvereniging met circa 140 watersporters die bestaan uit zowel motorbootvaarders, zeilers en ook een aantal waterskiërs.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder