Back to Top

Tag Archives: gelderland

Waterskiën en wakeboarden in Gelderland is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

Waterskicentrum De Berendonck in Wijchen, Gelderland.

Waterskicentrum De Berendonck

De Berendonck Sport, Food, FunWaterskicentrum De Berendonck is actief op Recreatieplas De Berendonck in Wijchen. Naast waterskiën en wakeboarden kun je hier ook kajakken, vlotbouwen, handboogschieten, enz.

Er staan 5 masten in het water
Lees verder…

BetuweStrand

BetuweStrand

Camping BetuweStrand is te vinden in Beesd, in de “teen” van Gelderland. Op het terrein is een vijfmast kabelskibaan te vinden.


Lees verder…

Waterskibaan Zeumeren

Zeumeren Watersport

Zeumeren Watersport in Voorthuizen, Gelderland, NederlandZeumeren Watersport is te vinden in Recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen. Je kunt er waterskiën, wakeboarden, SUPpen en kanoën.


Lees verder…

Burnside Cablepark, Emst, Gelderland, Kivietsplas

Burnside Cablepark

burnsidecableparkBurnside Cablepark is in Emst en verre omstreken een begrip vanwege de vette obstakels, de gezellige sfeer en de wakeboard wedstrijden.

Lees verder…

WSV Peter Hensen

WSV Peter HensenWsv Peter Hensen is een watersportvereniging met circa 140 watersporters die bestaan uit zowel motorbootvaarders, zeilers en ook een aantal waterskiërs.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

WSV Maurik

WSV Maurik logoWSV Maurik heeft haar thuisbasis op het Eiland van Maurik. Het is vlakbij de Utrechtse grens, in de buurt van Wijk bij Duurstede.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot Lees verder…

XL Wake - Ricky Lukassen

XL Wake Ricky Lukassen

Ricky Lukassen heeft al heel wat vlieguren op zijn naam op het gebied van wakeboarden. Hij staat zijn mannetje zowel aan de kabel als achter de boot. Hij is dus de perfecte persoon om jouw skills naar een hoger niveau te tillen.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot

Lees verder…