Back to Top

Tag Archives: groningen

Waterskiën en wakeboarden in Groningen is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

Break Out Grunopark

Break Out Grunopark

Break Out GrunoparkBreak Out Grunopark is gevestigd aan het Grunopark in Harkstede (vlakbij Groningen) en biedt buiten waterskiën en wakeboarden nog veel meer activiteiten, zoals boogschieten, paintball, enz.


Lees verder…

GSWC The Bares uit Harkstede, Groningen.

G.S.W.C. The Bares

G.S.W.C. The Bares logoGroninger Studenten Wakeboardvereniging The Bares is actief op de kabelskibaan in Harkstede, vlakbij Groningen. Het is een besloten vereniging, alleen voor (Vindicat) studenten en je kunt alleen op uitnodiging lid worden.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan
Lees verder…

Waterskivereniging VariaSki

VariaSki

WSV VariaSki GroningenWaterskivereniging VariaSki is een bootskivereniging die gespecialiseerd is in handi-ski: het skiën/wakeboarden met mensen met een handicap. Niet-gehandicapte mensen kunnen ook bij de vereniging terecht.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

Tele Ski Vereniging Groningen TSVG in Harkstede, Groningen

TSVG

Waterski- en wakeboard-vereniging Tsvg is actief op de kabelskibaan in Harkstede, vlakbij Groningen. Opgericht in 1986 is het één van de oudste kabelskiverenigingen van Nederland.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan
Lees verder…

Watersportcentre Veendam

Watersportcentre Veendam

Watersportcentre Veendam logoWatersportcentre Veendam is gevestigd aan het Borgerswold, aan de Bergweg in Veendam. Naast de fullsize 5 mast waterskibaan is er ook een 2 mast waterskibaan aanwezig.

Er staan 5 masten in het water Lees verder…

Wake Park Groningen, zilvermeer, Kardinge

Wake Park Groningen

Wake Park Groningen logoWake Park Groningen is hét adres om kennis te maken met het wakeboarden. De tweemast kabelinstallatie is ideaal om je tricks te verbeteren, of nieuwe tricks leren.


Lees verder…