groningen

Break Out GrunoparkBreak Out Grunopark is gevestigd aan het Grunopark in Harkstede (vlakbij Groningen) en biedt buiten waterskiën en wakeboarden nog veel meer activiteiten, zoals boogschieten, paintball, enz.


Lees verder

Wake Park Groningen logoWake Park Groningen is hét adres om kennis te maken met het wakeboarden. De tweemast kabelinstallatie is ideaal om je tricks te verbeteren, of nieuwe tricks leren.


Lees verder

Watersportcentre Veendam logoWatersportcentre Veendam is gevestigd aan het Borgerswold, aan de Bergweg in Veendam. Naast de fullsize 5 mast waterskibaan is er ook een 2 mast waterskibaan aanwezig.

Er staan 5 masten in het water Lees verder

G.S.W.C. The Bares logoGroninger Studenten Wakeboardvereniging The Bares is actief op de kabelskibaan in Harkstede, vlakbij Groningen. Het is een besloten vereniging, alleen voor (Vindicat) studenten en je kunt alleen op uitnodiging lid worden.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan
Lees verder

Waterski- en wakeboard-vereniging Tsvg is actief op de kabelskibaan in Harkstede, vlakbij Groningen. Opgericht in 1986 is het één van de oudste kabelskiverenigingen van Nederland.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan
Lees verder

WSV VariaSki GroningenWaterskivereniging VariaSki is een bootskivereniging die gespecialiseerd is in handi-ski: het skiën/wakeboarden met mensen met een handicap. Niet-gehandicapte mensen kunnen ook bij de vereniging terecht.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder