limburg

On Board Wakeboarding logoOn Board Wakeboarding maakt gebruik van een wakeboardhelm met ingebouwde portofoon. Hierdoor kun je, terwijl je aan het wakeboarden bent, instructies ontvangen zonder te schreeuwen of te stoppen.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot Lees verder

SevenTwenty Cablepark logoSeven-Twenty Cablepark is te vinden op het terrein van recreatiepark De Schatberg in Sevenum. Het is toegankelijk voor iedereen: wel of geen campinggast.

Er staan 5 masten in het water Lees verder

Xtremezone logoXtremezone Watersports is een unieke exploitant, dat met een boot én met een 2.0 kabelbaan werkt! Zo kun je op beide manieren je wakeboardskills verbeteren.

Waterskiën of wakeboarden achter de bootDeze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan Lees verder

ENTC logoENTC staat voor Eerste Nederlandse Teleski Club en was de eerste vereniging op het gebied van kabelskiën. De vereniging heeft ook een eigen baan. Sinds 2015 is de thuisbasis op Recreatieplas De IJzeren Man in Weert.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan

Lees verder

Wsv Gravenhof logoWSV Gravenhof doet aan de Maas in Kessel aan waterskiën, maar ook aan allerlei andere vormen voor watersport.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot

Lees verder

Wsv Hanssum logoWaterskivereniging Hanssum heeft een jachthaven in Neer in beheer en biedt voor zowel hun vaste gasten als passanten een aanlegplaats aan. Een aantal leden doet ook aan waterskiën.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder

Wsv Jessesmerante logoVoor zover ik kan nagaan heeft Waterskivereniging Jessesmerante geen website of social media pagina. Daarom hieronder de contactgegevens:

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder

Wsc Treech '42 logoWSC Treech ’42 is een watersportvereniging, waar je met je boot terecht kunt. Verder kun je er zwemmen in het eigen zwembad, is er een uitgebreid speelterrein voor de kinderen, kun je kanovaren, jeu-de-boulen, volleyballen en nog veel meer.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder