Back to Top

Tag Archives: noord-brabant

Waterskiën en wakeboarden in Noord-Brabant is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

Waterskicentrum De Kempervennen in Westerhoven

Waterskicentrum De Kempervennen

WSC Kempervennen logoOp het meer bij Center Parcs De Kempervennen in Westerhoven, is de 770 meter lange baan van Waterskicentrum De Kempervennen gevestigd. Uiteraard mooi te combineren met een verblijf bij Center Parcs, maar je kunt ook “gewoon” een keer komen waterskiën of wakeboarden.

Er staan 5 masten in het water
Lees verder…

In Plane Ski en Wakecenter

In Plané Ski & Wakecenter

logo In Plané Ski en Wake CenterAan de zuidkant van de Biesbosch, in de haven van Drimmelen, heeft In Plané Ski & Wakecenter haar thuishaven. Ze bieden mogelijkheden voor groepen waterskiërs, wakeboarders, parasailers en kanoërs in de vorm van lessen, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en veel meer.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

Cablepark Aquabest in Best, vlakbij Eindhoven, waterski wakeboard

Cablepark Aquabest

Cablepark Aquabest logoIn Best, onder de (Noordelijke) rook van Eindhoven, is Cablepark Aquabest gevestigd. Je kunt hier terecht voor een geweldige middag aan een unieke kabelskibaan die in eigen beheer ontwikkeld en gebouwd is.

Lees verder…