noord-holland

SKEEF Heerhugewaard, Strand van LunaSKEEF is actief op het Strand van Luna, op de grens van Heerhugowaard en Alkmaar. Natuurlijk kun je hier terecht voor een geweldige waterski- of wakeboardervaring, maar bij SKEEF kun je ook terecht voor een smakelijke maaltijd in het restaurant.

Er staan 5 masten in het water Lees verder

Wakeboardschool Loosdrecht logoWakeboardschool Loosdrecht is te vinden aan de Loosdrechtse plassen en heeft als doel om alle waterskiers en wakeboarders van alle niveaus en leeftijden te begeleiden. Wil je vaker met de boot de Loosdrechtse Plassen op? Dan kun je lid worden van de Wakeboardclub.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder

Wakeboard en Waterski vereniging Aalsmeer WSVA logoWakeboard & Waterskivereniging Aalsmeer is een bootski-vereniging, dat zich al sinds 1977 inzet om de waterskisport voor iedereen bereikbaar te maken. De thuisbasis is het Surfeiland aan Kudelstaartseweg in Aalsmeer.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder

WSC Akersloot logoOp een groot vlot op het Alkmaardermeer heeft WSC Akersloot haar thuisbasis, waarvan ze hun activiteiten op de Deilings op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer organiseren.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder

Waterski Vereniging Texel logoWaterskivereniging Texel is opgericht in 1991, met name om het snelvaargebied ten zuiden van de havenmond van Oudeschild te behouden. Het waterskiën voor de ca. 15 leden wordt mogelijk gemaakt met inzet van speedboten van particulieren en leden.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder