Back to Top

Tag Archives: noord-holland

Waterskiën en wakeboarden in Noord-Holland is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

RaCo Watersport in Edam, Noord-Holland voor waterski en wakeboard achter boot

Raco Watersport

RaCo WatersportTijdens het zomerseizoen kunnen jongeren en volwassenen bij RaCo Watersport leren wakeboarden, of proberen om het kneeboarden onder de knie te krijgen onder professionele begeleiding van een ervaren crew.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot Lees verder…

Water Ski Club WSC Akersloot

Waterskiclub WSC Akersloot

WSC Akersloot logoOp een groot vlot op het Alkmaardermeer heeft WSC Akersloot haar thuisbasis, waarvan ze hun activiteiten op de Deilings op het Alkmaarder- en Uitgeestermeer organiseren.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

Wakeboardschool Loosdrecht

Wakeboardschool Loosdrecht

Wakeboardschool Loosdrecht logoWakeboardschool Loosdrecht is te vinden aan de Loosdrechtse plassen en heeft als doel om alle waterskiers en wakeboarders van alle niveaus en leeftijden te begeleiden. Wil je vaker met de boot de Loosdrechtse Plassen op? Dan kun je lid worden van de Wakeboardclub.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

Waterski Vereniging Texel

Waterski vereniging Texel

Waterski Vereniging Texel logoWaterskivereniging Texel is opgericht in 1991, met name om het snelvaargebied ten zuiden van de havenmond van Oudeschild te behouden. Het waterskiën voor de ca. 15 leden wordt mogelijk gemaakt met inzet van speedboten van particulieren en leden.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

Wakeboard en Waterskivereniging Aalsmeer

Wakeboard & Waterskivereniging Aalsmeer

Wakeboard en Waterski vereniging Aalsmeer WSVA logoWakeboard & Waterskivereniging Aalsmeer is een bootski-vereniging, dat zich al sinds 1977 inzet om de waterskisport voor iedereen bereikbaar te maken. De thuisbasis is het Surfeiland aan Kudelstaartseweg in Aalsmeer.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

SKEEF waterskiën en wakeboarden in Heerhugowaard en Alkmaar, Strand van Luna

SKEEF

SKEEF Heerhugewaard, Strand van LunaSKEEF is actief op het Strand van Luna, op de grens van Heerhugowaard en Alkmaar. Natuurlijk kun je hier terecht voor een geweldige waterski- of wakeboardervaring, maar bij SKEEF kun je ook terecht voor een smakelijke maaltijd in het restaurant.

Er staan 5 masten in het water Lees verder…