Back to Top

Tag Archives: overijssel

Waterskiën en wakeboarden in Overijssel is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

Waterski Twente op Het Rutbeek in Enschede, Overijssel

Waterski Twente

Waterski Twente logoWaterski Twente is gevestigd op recreatiegebied Het Rutbeek in de buurt van Enschede. Het is sinds jaren dé plek voor mensen uit Overijssel, Noord-Gelderland en Duitsland om te gaan waterskiën en wakeboarden.


Lees verder…

Lakeside Zwolle, Wijthmenerplas

Lakeside Zwolle

Lakeside Zwolle logoLakeside Zwolle combineert een royale horecavoorziening met een moderne kabelskibaan, gevuld met uitdagende obstakels.

Er staan 5 masten in het water Lees verder…

WSV De Stille Belter

Waterski Vereniging de Stille Belter

Waterski Vereniging de Stille Belter logoIn de kop van Overijssel, in de buurt van Giethoorn, is Waterski Vereniging de Stille Belter actief. Ze hebben een eigen helling, waar leden hun boot in het water kunnen laten zakken en andere leden dan kunnen waterskiën.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

WSV De Hanze in Zwolle, Overijssel, Nederland, waterski vereniging

WSV De Hanze

Op de Milligerplas, ten noord-westen van Zwolle, heeft Wsv De Hanze haar skiplek. Helaas heeft de vereniging al een paar jaren geen actieve site, vandaar dat ik alleen de contactinfo op deze site heb geplaatst.
Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

WakeClub

WakeClub

WakeClub is een nieuwe vereniging, die haar thuisbasis heeft bij exploitant Waterski Twente op het Rutbeek bij Enschede. Promotie van de sport en gezelligheid staan voorop bij de vereniging.

Deze vereniging is actief bij een kabelwaterskibaan
Lees verder…