Back to Top

Tag Archives: utrecht

Waterskiën en wakeboarden in Utrecht is mogelijk bij een aantal exploitanten, zowel aan de kabel als achter een boot. Wil je in verenigingsverband waterskiën of wakeboarden, dan kan dat ook.

Down Under Cableway, eigen foto.

Down Under Cablepark

Down Under Cablepark, logo, Nieuwegein, UtrechtDown Under heeft in Nieuwegein een grote naam opgebouwd door de vele obstakels en de vele activiteiten en clinics die ze organiseren.

Er staan 5 masten in het water Lees verder…

Wakeboardschool Vinkeveen

Wakeboardschool Vinkeveen

Wakeboardschool Vinkeveen in Vinkeveen, Utrecht.Wakeboardschool Vinkeveen kun je vinden op de Vinkeveense Plassen, waar Gerard jou helpt om flitsend over het water te gaan. Niet alleen met waterskiën of wakeboarden, maar ook met wakeskaten en wakesurfen kun je bij deze wakeboardschool terecht.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…

D-Pro

D-Pro wakeboardschool

D-PRO logoWakeboard-avonturier ‘Flying Dutchman’ Duncan Zuur heeft ook zijn eigen wakeboardschool. Heb jij wel zin in een uitdagende wakeboarsessie? Dan moet je bij Duncans D-Pro zijn!

Waterskiën of wakeboarden achter de boot

Lees verder…

Waterski en Wakeboard vereniging De Ronde Venen

Waterski en Wakeboard Vereniging De Ronde Venen logoWaterski en Wakeboard Vereniging De Ronde Venen is actief op de Vinkeveense Plassen. Ze maken het waterskiën en wakeboarden op deze locatie mogelijk. De vereniging is hiervoor het aanspreekpunt voor iedereen die hier deze sporten wil beoefenen.

Waterskiën of wakeboarden achter de boot
Lees verder…