Pop Up Winchpark, wakeboarden en waterskiën waar je maar wilt. Logo.Pop Up Winchpark komt naar je toe en zorgt ervoor dat je overal kunt wakeboarden, waar je maar wilt. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is water.

Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een vette party geeft, maar ook als je bij een evenement een extra activiteit wilt bieden. Je zegt maar waar, Pop Up Winchpark regelt dat jij (en jouw gasten) er kunnen wakeboarden.

Daarnaast organiseren ze ook een Wakeboardtour. Hierbij worden diverse locaties aangedaan en alle deelnemers kunnen kennismaken met de sport.

Meer informatie over Pop Up Winchpark

Site van de exploitant.Facebookpagina van de exploitant.Er is geen Twitterpagina.Instagrampagina van de exploitant.

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.