Project 7 Cablepark Rotterdam, Nesselande, Zuid-HollandProject 7 Cablepark Rotterdam, logoProject 7 Cablepark Rotterdam is in het voorjaar van 2016 geopend, aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam, bij Nesselande. Bij de vijfmast installatie liggen de nodige obstakels in het water, zodat ook gevorderde wakeboarders zich kunnen uitleven.

Voor beginnende wakeboarders en waterskiërs worden dagelijks introductielessen georganiseerd. Door het toepassen van een maximum aantal deelnemers per uur, wordt ervoor gezorgd dat je vlot aan de beurt bent en dat je voldoende aandacht krijgt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom).Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 8 obstakels in het water.Het is niet bekend of de douches gratis of betaald zijn.Onbekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.

Meer informatie over Project 7 Cablepark Rotterdam:

Site van Project7 Cablepark in Rotterdam.Facebook pagina van Project7 Cablepark in Rotterdam.Geen Twitterpagina.Instagram pagina van Project7 Cablepark in Rotterdam.

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.