2.0 kabel

Schotsman WatersportcentrumSchotsman Watersportcentrum in Kamperland, Zeeland.Op Noord-Beveland kun je aan de kabel skiën, terwijl je de zilte zeelucht inademt. Dat kan alleen bij Schotsman Watersportcentrum!

Er is een viermast installatie, maar je kunt ook terecht op de tweemast installatie. Op de grote baan kan iedereen terecht, de tweemast baan wordt voornamelijk gebruikt voor kinderfeesten en wakeboardclinics.
De tweemast installatie heeft ook als voordeel dat het in een apart afgeschermd water ligt, waardoor je geen last van de golven hebt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom).Er is ook een tweemast installatie aanwezig.Als je over obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 3 obstakels in het water.Het mij niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Waterskicentrum De KempervennenWaterskicentrum De Kempervennen in Westerhoven, Noord-Brabant.In Westerhoven, op het meer bij Center Parcs De Kempervennen, is de 770 meter lange baan van Waterskicentrum De Kempervennen gevestigd. Uiteraard mooi te combineren met een verblijf bij Center Parcs, maar je kunt ook “gewoon” een keer komen waterskiën of wakeboarden.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom).Er is ook een 2.0 kabelbaan aanwezig.Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Het is me niet bekend hoeveel obstakels er in het water liggen.Het is me niet bekend of de douches wel of niet gratis zijn.Het is bij mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Xtremezone Watersports in Ohe en Laak, Limburg.Xtremezone WatersportsXtremezone Watersports is een unieke exploitant, dat met een boot én met een 2.0 kabelbaan werkt! Zo kun je op beide manieren je wakeboardskills verbeteren.

Instructeurs Frankwin Bos en Gert Kuppens varen over de Maas, tegen de Belgische grens. Ze staan klaar om jou je persoonlijke doel te laten bereiken en zorgen ervoor dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Aan de andere kant van de Maas, op Belgisch grondgebied dus, hebben ze een 2.0 kabelinstallatie staan, wat erg geschikt is om bijvoorbeeld techniek bij te spijkeren, of om over obstakels te gaan.

Je kunt hier gratis parkeren.Waterskiën of wakeboarden achter boot.Er is hier ook een System2.0 kabelbaan aanwezig.Het douchen is op deze locatie niet gratis.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Wetsuit advies
Welke wetsuit voor welke temperatuur? Foto door Jobesports.com.
aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.