groepen

D-Crew Wakeboarding in Nieuw-Loosdrecht, Loosdrechtse Plassen, Noord-Hollandd-Crew Wakeboarding in Loosdrecht, Noord-Holland.d-Crew is actief op de Loosdrechtse Plassen, waar ze iedereen graag laten kennismaken met het wakeboarden achter een boot. Ook voor bedrijfsfeestjes, wakeboardlessen, boothuur, of een middagje er tussen uit met een paar vrienden ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast kun je ook gaan flyboarden en dit kun je combineren met een wakeboard sessie.

d-Crew organiseert ook Crew-nights, waarbij je voor een prettig prijsje 6 avonden kunt komen boarden samen. Je gaat dan samen met minimaal één andere persoon het water op, zodat je van elkaar kunt leren.

Je kunt hier gratis parkeren.Het is me niet bekend of er douches aanwezig zijn.Voor zover bij mij bekend is er geen WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

Protest Wakeboard WorldProtest Wakeboard World in Kortgene, Zeeland.Bij Kortgene, op Noord-Beveland, kun je achter een boot skiën of wakeboarden dankzij Wakeboard World Kortgene. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief en Jacco, de eigenaar, heeft al menig persoon naar de nationale en internationale top gebracht. Hij is dus zeer geschikt om jou ook de juiste begeleiding te geven tijdens je eerste keer, of om je skills te verbeteren.

Aan het Veerse Meer heeft dit bedrijf haar thuisbasis op Camping De Paardenkreek.

Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Schotsman WatersportcentrumSchotsman Watersportcentrum in Kamperland, Zeeland.Op Noord-Beveland kun je aan de kabel skiën, terwijl je de zilte zeelucht inademt. Dat kan alleen bij Schotsman Watersportcentrum!

Er is een viermast installatie, maar je kunt ook terecht op de tweemast installatie. Op de grote baan kan iedereen terecht, de tweemast baan wordt voornamelijk gebruikt voor kinderfeesten en wakeboardclinics.
De tweemast installatie heeft ook als voordeel dat het in een apart afgeschermd water ligt, waardoor je geen last van de golven hebt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom).Er is ook een tweemast installatie aanwezig.Als je over obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 3 obstakels in het water.Het mij niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

De Kaag Watersport Academy op de Kagerplassen waterski wakeboard zeilschool. Waterski Nederland.

De Kaag Watersport Academy is een zeilschool, die ook waterski- en wakeboardactiviteiten heeft op de Kagerplassen.

Het is niet verplicht een helm te dragen, wel aan te raden.Er zijn douches aanwezig.Er is parkeergelegenheid aanwezig.Het is niet bekend of er WIFI aanwezig is.

De meer dan 65 jaar ervaring op dit gebied in samenwerking met de Ski Nautiques met 343 PK PCM Marine Engine en watertanks zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring zult beleven. Lees verder

aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.