limburg

ENTCENTC Eerste Nederlandse Teleski Club in Weert, Limburg. ENTC staat voor Eerste Nederlandse Teleski Club en was de eerste vereniging op het gebied van kabelskiën. De vereniging heeft ook een eigen baan. Sinds 2015 is de thuisbasis op Recreatieplas De IJzeren Man in Weert.

De baan is met name geoptimaliseerd voor waterskiën, met complete slalombaan en twee springschansen, waarvan één met een automatisch meetsysteem is uitgevoerd. In 2015 werd door hen het NK/DK/BK Waterski Cable georganiseerd, waarbij ook het wereldrecord slalom werd verbeterd.

Lees verder

Wsc Treech '42 in Maastricht, Limburg.WSC Treech ’42 is een watersportvereniging, waar je met je boot terecht kunt. Verder kun je er zwemmen in het eigen zwembad, is er een uitgebreid speelterrein voor de kinderen, kun je kanovaren, jeu-de-boulen, volleyballen en nog veel meer.

De vereniging heeft ook een skiploog, die demonstraties verzorgt en waterskilessen verzorgt voor de leden.
Lees verder

WSV MCC Skiteam in Maastricht, LimburgWSV MCC WaterskiteamWatersportvereniging MCC heeft haar eigen skiteam, die bestaat uit een groep enthousiaste mensen die met z’n allen de waterskisport een warm hart toedragen.

Het Skiteam houdt zich bezig met het oefenen van acrobatische toeren op waterski’s, wakeboards, planken, schijven, Sky-ski’s en Airchairs. Daarnaast verzorgen ze ook waterskilessen voor de leden van WSV MCC.
Lees verder

On Board WakeboardingOn Board Wakeboarding in Well, Limburg.On Board Wakeboarding is de enige officiële wakeboardschool die gebruik maakt van een wakeboardhelm met ingebouwde portofoon. Hierdoor kun je, terwijl je aan het wakeboarden bent, instructies ontvangen zonder te schreeuwen of te stoppen.

Hun boot vaart over de Maas bij Well en hebben hun thuisbasis op het terrein van Vakantiepark Leukermeer. Ze organiseren ook ieder jaar een populair wakeboardkamp.

Je kunt hier gratis parkeren.Het is me niet bekend of de douches gratis zijn.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Covid-19 Update
aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.