noord-brabant

In Oostelijk Noord-Brabant, vlakbij het plaatsje Handel, ligt de thuisbasis van De Rooye Plas Waterski & Wakeboardcentrum.

De Rooye plas is een afgesloten water, waarop slechts 1 clubboot vaart. Hierdoor heb je geen last van golven van andere boten! Je hebt ook minder last van de wind, doordat het water omringd is met bomen.

Naast een clubboot, heeft de vereniging ook een springschans en slalombaan. De leden van de vereniging zijn actief in wakeboarden, figuurskiën, slalomskiën, skispringen, blootvoetskiën en handi-ski.
Lees verder

Cablepark AquabestCablepark Aquabest in Best, Noord-Brabant.In Best, onder de (Noordelijke) rook van Eindhoven, is Cablepark Aquabest gevestigd. Je kunt hier terecht voor een geweldige middag aan een unieke kabelskibaan die in eigen beheer gebouwd is.

Naast de unieke vierpunts kabelskibaan is er ook een speciale tweemastinstallatie, waar je een heel persoonlijke en uitgebreide instructie ontvangt. Cablepark Aquabest is dan ook de enige kabelexploitant die garandeert dat je in 1 keer kunt leren waterskiën.

Om te parkeren moet een parkeermunt worden gekocht.De baan draait tegen de klok in (rechtsom).Er is ook een 2-mast-installatie aanwezig.Als je over de obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 3 obstakels in het water.Voor de douches wordt een kleine vergoeding gevraagd.Er is een WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

Waterskicentrum De KempervennenWaterskicentrum De Kempervennen in Westerhoven, Noord-Brabant.In Westerhoven, op het meer bij Center Parcs De Kempervennen, is de 770 meter lange baan van Waterskicentrum De Kempervennen gevestigd. Uiteraard mooi te combineren met een verblijf bij Center Parcs, maar je kunt ook “gewoon” een keer komen waterskiën of wakeboarden.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom).Er is ook een 2.0 kabelbaan aanwezig.Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Het is me niet bekend hoeveel obstakels er in het water liggen.Het is me niet bekend of de douches wel of niet gratis zijn.Het is bij mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.