noord-holland

D-Crew Wakeboarding in Nieuw-Loosdrecht, Loosdrechtse Plassen, Noord-Hollandd-Crew Wakeboarding in Loosdrecht, Noord-Holland.d-Crew is actief op de Loosdrechtse Plassen, waar ze iedereen graag laten kennismaken met het wakeboarden achter een boot. Ook voor bedrijfsfeestjes, wakeboardlessen, boothuur, of een middagje er tussen uit met een paar vrienden ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast kun je ook gaan flyboarden en dit kun je combineren met een wakeboard sessie.

d-Crew organiseert ook Crew-nights, waarbij je voor een prettig prijsje 6 avonden kunt komen boarden samen. Je gaat dan samen met minimaal één andere persoon het water op, zodat je van elkaar kunt leren.

Je kunt hier gratis parkeren.Het is me niet bekend of er douches aanwezig zijn.Voor zover bij mij bekend is er geen WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

RTS WaterfunRTS Waterfun in Rhoon, Zuid-Holland.Op het Spui, in de buurt van Rotterdam, de wakeboardboot van RTS Waterfun over het water zien gaan. Het bedrijf verzorgt waterki- en wakeboardlessen, maar je kunt de boot met skipper ook inhuren voor plezier met een funtube, of banaan.
Je kunt opstappen bij Waterfuncentre Oude Tol op Oud-Beijerland, of in de jachthaven van Rhoon.
Lees verder

Waterski Vereniging TexelWaterski vereniging Texel in Texel, Noord-Holland.Waterskivereniging Texel is opgericht in 1991 met name om het snelvaargebied ten zuiden van de havenmond van Oudeschild te behouden. Met succes, want nu nog mag er op de gehele waddenzee behalve in de vaargeulen alleen nog in dit gebied worden snelgevaren.

Het waterskiën voor de ca. 15 leden wordt mogelijk gemaakt met inzet van speedboten van particulieren en leden. Bij elke clubavond en activiteit wordt de clubcaravan met materiaal voor het havenkantoor op de dijk geplaatst.
Lees verder

Dick's Waterski School DWSDick's Waterski School DWS op de Loosdrechtse Plassen, Noord-Holland.Dick’s Waterski School (DWS) is actief op de Loosdrechtse Plassen en is een kleine en gemoedelijke skischool waar iedereen welkom is.

Dankzij jarenlange ervaring geven ze ook een sta-garantie, wat inhoudt dat ze garanderen dat je binnen één les de sensatie van “staan” op het water gaat beleven.

Een ander kenmerk is dat je ze op iedere locatie aan de Loosdrechtse Plassen kunt inhuren: de waterskischool komt naar jou toe.

Afhankelijk van de locatie kun je er gratis parkeren.Er zijn geen douches aanwezig.Er is geen WiFi hotspot aanwezig.
Lees verder

Wakeboardschool LoosdrechtWakeboardschool Loosdrecht in Loosdrecht, Noord-Holland.Waterskischool Loosdrecht is te vinden aan de Loosdrechtse plassen en heeft als doel om alle waterskiers en wakeboarders van alle niveaus en leeftijden te begeleiden.

Wil je vaker met de boot de Loosdrechtse Plassen op? Dan kun je lid worden van de Wakeboardclub.

Je kunt hier gratis parkeren.Het is me niet bekend of je hier kunt douchen.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Wetsuit advies
Welke wetsuit voor welke temperatuur? Foto door Jobesports.com.
aanbevolen
WakeboardOnline
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.