zuid-holland

Watersportvereniging WSV Nautica in Brielle, Zuid-Holland.WSV Nautica is een watersportvereniging, die sinds de oprichting in 1959 ook zeer actief aan waterskiën doet.

Hun eigen locatie, incl. jachthaven en eigen camping, is voor passanten over water te bereiken vanaf de Oude Maas door de Voornse sluis, welke je tussen de Botlek- en de Spijkenisserbrug kunt vinden. Na ongeveer 10 km. wappert aan de stuurboordoever de clubvlag van WSV Nautica.
Lees verder

0172 Wake Park0172 Wake Park / Wet 'n Wild in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland.Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait tegen de klok in (rechtsom)Als je over de obstakels wilt, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 7 obstakels in het water.Het is me niet bekend of de douches gratis zijn.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
0172 Wake Park is de naam van de waterski- en wakeboardbaan van Wet ’n Wild in Alphen aan de Rijn.

Je kunt hier lekker waterskiën, en wakeboarders kunnen zich helemaal uitleven op de 7 obstakels die bij het cablepark in het water liggen.

Iedere zomer organiseert 0172 Wake Park i.s.m. Wet ’n Wild het King of the Lake, een watersport evenement dat wordt gecombineerd met een gezellige feestavond in het restaurant. Ook organiseren ze de Boarder’s Day, een gezellige dag voor beginnende en gevorderde wakeboarders.

Lees verder

De Kaag Watersport AcademyDe Kaag Watersport Academy in Kaag, Noord-Holland.De Kaag Watersport Academy is van origine een zeilschool, die ook waterski- en wakeboardactiviteiten heeft op de Kagerplassen. De 50 jaar ervaring op dit gebied in samenwerking met de Ski Nautique met 343 PK PCM Marine Engine en watertanks zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Project 7 Cablepark Rotterdam, Nesselande, Zuid-HollandProject 7 Cablepark Rotterdam, logoProject 7 Cablepark Rotterdam is in het voorjaar van 2016 geopend, aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam, bij Nesselande. Bij de vijfmast installatie liggen de nodige obstakels in het water, zodat ook gevorderde wakeboarders zich kunnen uitleven.

Voor beginnende wakeboarders en waterskiërs worden dagelijks introductielessen georganiseerd. Door het toepassen van een maximum aantal deelnemers per uur, wordt ervoor gezorgd dat je vlot aan de beurt bent en dat je voldoende aandacht krijgt.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom).Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 8 obstakels in het water.Het is niet bekend of de douches gratis of betaald zijn.Onbekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

aanbevolen
WakeboardOnline
Partner sites

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

WakeboardOnline blog

sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.