Zuid-Holland

Watersportvereniging WSV Nautica in Brielle, Zuid-Holland.WSV Nautica is een watersportvereniging, die sinds de oprichting in 1959 ook zeer actief aan waterskiën doet.

Hun eigen locatie, incl. jachthaven en eigen camping, is voor passanten over water te bereiken vanaf de Oude Maas door de Voornse sluis, welke je tussen de Botlek- en de Spijkenisserbrug kunt vinden. Na ongeveer 10 km. wappert aan de stuurboordoever de clubvlag van WSV Nautica.
Lees verder

De Kaag Watersport Academy op de Kagerplassen waterski wakeboard zeilschool. Waterski Nederland.

De Kaag Watersport Academy is een zeilschool, die ook waterski- en wakeboardactiviteiten heeft op de Kagerplassen.

Het is niet verplicht een helm te dragen, wel aan te raden.Er zijn douches aanwezig.Er is parkeergelegenheid aanwezig.Het is niet bekend of er WIFI aanwezig is.

De meer dan 65 jaar ervaring op dit gebied in samenwerking met de Ski Nautiques met 343 PK PCM Marine Engine en watertanks zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring zult beleven. Lees verder

Rockerline FunsportsRockerline Funsports in Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland.Met Rockerline Funsports krijg je een gave belevenis op de Hollandse IJssel. Van wakeboarden tot funtuben, het kan allemaal.

Na het waterskiën/wakeboarden kun je aanschuiven bij de Rockerline Bar voor een lekker drankje of hapje. Bij deze bar kun je trouwens ook terecht om van je feest een knalfeest te maken, bijvoorbeeld met een gecaterde BBQ.

Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.
Lees verder

Seizoen 2020 start later
aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.