Protest Wakeboard WorldProtest Wakeboard World in Kortgene, Zeeland.Bij Kortgene, op Noord-Beveland, kun je achter een boot skiën of wakeboarden dankzij Wakeboard World Kortgene. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief en Jacco, de eigenaar, heeft al menig persoon naar de nationale en internationale top gebracht. Hij is dus zeer geschikt om jou ook de juiste begeleiding te geven tijdens je eerste keer, of om je skills te verbeteren.

Aan het Veerse Meer heeft dit bedrijf haar thuisbasis op Camping De Paardenkreek.

Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Het is mij niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.