Waterpark Beulaeke Haven Waterskischool / Stille BelterWaterpark Beulaeke Haven in Wanneperveen, Overijssel.Waterskischool Stille Belter in Wanneperveen, Overijssel.Als je op de weeribben het Waterpark Beulaeke Haven bezoekt en je hebt zin om eens te gaan waterskiën of wakeboarden, meld je dan even bij de receptie. Je kunt dan onder leiding van gediplomeerde instructeurs van Waterskischool Stille Belter op het naastgelegen Belterwijde deze sporten achter een boot beoefenen. Per uur kunnen 1 t/m 8 personen waterskiën en/of wakeboarden.

Je kunt hier gratis parkeren.Er zijn betaalde douches aanwezig.Het is me niet bekend of er een WiFi hotspot aanwezig is.

aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.