waterski-en-boarding-school-de-harderWaterski School De Harder is actief in Biddinghuizen, naast de camping Flevostrand / Molecaten en vlakbij Harderwijk.

Je gaat over het water achter een boot.Je kunt hier gratis parkeren.Je kunt hier gratis douchen.Er is een WiFi hotspot op deze locatie.

Aan de polderkant van het Veluwemeer heeft de waterskischool met zijn 7 km lange baan ruimte genoeg voor alle boot faciliteiten. De school heeft 2 NWWB gediplomeerde instructeurs tot haar beschikking. Hierdoor kun je altijd verantwoord en op de beste manier leert waterskiën/wakeboarden, of nieuwe tricks leren.

Naast waterskiën kun je natuurlijk bij Waterski School De Harder ook terecht voor een wakeboardsessie, banaanvaren en tubevaren. Verder kun je er ook terecht voor beachvolleybal, loungen op het privéstrand, springen op de trampoline, of een barbecue organiseren.

Meer informatie over Waterski School De Harder:


Site van Waterski School de Harder in Biddinghuizen, Flevoland.Facebookpagina van Waterski School de Harder in Biddinghuizen, Flevoland.Geen Twitterpagina.Geen Instagrampagina.

aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.