Back to Top

Over Waterski Nederland

Waterski Nederland heeft als doel om iedereen te informeren over de wakeboard- en waterskimogelijkheden in Nederland.

Waterskiën en wakeboarden zijn ontzettend gave sporten.

Ze zijn gaaf om te doen, want het is actie op het water. Bovendien kun je lekker je energie er in kwijt en krijg je er een goede conditie voor terug. En in de diverse wedstrijden kun je de competitie met andere deelnemers opzoeken en kun je ook je creativiteit kwijt om je run samen te stellen.

Ze zijn ook gaaf om naar te kijken! Spectaculaire actie, enthousiaste riders/skiërs en een leuke sfeer. Er zijn geen moeilijke regels, gewoon lekker kijken en genieten.

Over Waterski Nederland - Wakeboard NederlandAls je echter meer informatie wilt opzoeken, dan is er een verdeeld aanbod met informatie. De bond (NWWB) heeft voornamelijk informatie over wedstrijden en van de verenigingen die lid zijn, iedere exploitant heeft de informatie op zijn eigen site staan… Waterski Nederland / Wakeboard Nederland bundelt alle informatie in één site.

Eén site

Dit betekent voor jou dat je dus op één site terecht kunt voor informatie over waar je kunt gaan waterskiën of wakeboarden. Op die site vind je ook het nieuws en de evenementen voor die sporten. Waterski Nederland / Wakeboard Nederland is onafhankelijk, dus je hoeft niet aangesloten te zijn bij een bond of organisatie om er gebruik van te maken.

Op deze manier probeert de site de sport te versterken en meer bekendheid te geven. Zodat nog meer mensen zullen weten dat waterskiën en wakeboarden ontzettend gave sporten zijn!

aanbevolen:
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.