Back to Top
Adverteren op Waterski Nederland en Wakeboard Nieuws

Adverteren op Waterski Nederland

De sites Waterski Nederland en Wakeboard Nieuws zijn onderdeel van een non-profit project. Om de kosten van dit project te kunnen dragen, is er ruimte voor bedrijven en verenigingen om te adverteren op Waterski Nederland en Wakeboard Nieuws.

Waterski Nederland is de enige site in Nederland dat (bijna) alle informatie over waterskiën en wakeboarden bundelt. Dit is in de vorm van een overzicht van de verschillende mogelijkheden op dit gebied, maar ook het brengen van nieuws en het vermelden van evenementen op Wakeboard Nieuws.

Midden in de doelgroep

De afgelopen jaren bezochten gemiddeld meer dan 5750 unieke bezoekers per maand de sites (bron: StatCounter). Op de leidende sociale media is er een grote groep geïnteresseerden opgebouwd, dat op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe ontwikkelingen. Waterski Nederland staat midden in de doelgroep en is marktleider op het gebied van informatie over waterskiën en wakeboarden.

Wat betekent dit voor u?

Adverteren op Waterski Nederland betekent adverteren op een goed bezochte website. Een site met bezoekers die ook echt geïnteresseerd zijn in wat daar vermeld is. De bezoekers hebben een avontuurlijke instelling en zijn overwegend jong van leeftijd. Waterski Nederland kan deze doelgroep voor u bereiken en interesseren voor uw bedrijf of producten.

Heeft u interesse om dit te doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.