Down Under Cableway, eigen foto.Down Under Cableway in Nieuwegein/Houten, Utrecht.Down Under heeft in Nieuwegein in korte tijd een grote naam opgebouwd door de vele obstakels en evenementen die ze organiseren. De baan is daar ook erg geschikt voor, doordat het lekker hoog hangt. Dat is echter ook perfect voor beginnende wakeboarders of waterskiërs.

Naast de 5-mast baan ligt ook nog een Sesitec2.0 baan, waar je nog extremere tricks kunt uithalen. De obstakels die hier in het water liggen zijn uniek voor 2.0 banen en doen denken aan skateboard-obstakels. Daarnaast is de baan ook erg geschikt voor beginners om de start te oefenen.

En als je eens wat anders wilt, of als de zomer nog niet helemaal wil doorbreken, dan kun je er ook terecht voor het spectaculaire wavesurfen. Hierbij wordt in een hal een kunstmatige golf gemaakt, waar je op kunt bodyboarden of golfsurfen.
Je kunt hier gratis parkeren.De vijfmast baan draait tegen de klok in (rechtsom)Er is ook een tweemast installatie aanwezig.Als je over obstakels wilt gaan, ben je verplicht een helm te dragen.
Er liggen 6 obstakels in het water.Je kunt hier gratis douchen.Er is een WiFi hotspot aanwezig.