NWWB Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond.NWWB staat voor Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond en is in eerste instantie opgezet om aanspreekpunt voor waterskiverenigingen te zijn en om de topsport te reguleren. Dit gaat in de vorm van het organiseren van o.a. NK’s en door het samenstellen van landenteams die naar EK’s en/of WK’s afreist. Ook bieden ze ondersteuning aan boot waterski- en wakeboardscholen.

Daarnaast promoten ze de sport door Open Dagen te sponsoren, door informatie en nieuws over de clubs te publiceren op hun site en door aanspreekpunt te vormen voor bijvoorbeeld pers en andere media.

Als je waterski- of wakeboardvereniging lid is van de NWWB, dan ben je automatisch zelf ook lid. Als je niet lid bent van een vereniging, maar wel wilt meedoen met bijvoorbeeld het NK, dan kun je op persoonlijke naam lid worden.

Een NWWB-lid betaalt een vast bedrag per jaar aan de NWWB. Als je lid bent van een waterski- of wakeboardvereniging, dan kan de vereniging ook lid zijn van de bond en is ieder clublid ook automatisch NWWB-lid.

Site NWWB.Facebookpagina van NWWB.Tweets van de bond.Geen Instagram

aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.