Waterski Nederland is dé onafhankelijke site waar je alle informatie kunt vinden over waterskiën en wakeboarden in Nederland.Wakeboard Nederland is dé onafhankelijke site waar je alle informatie kunt vinden over waterskiën en wakeboarden in Nederland.Waterski Nederland / Wakeboard Nederland is een project dat is opgezet om de waterski- en wakeboardsport in Nederland te promoten door alle informatie van NWWB, DCA en ook alle andere exploitanten en verenigingen te bundelen op één site.

Dit wordt gedaan door middel van een totaaloverzicht van alle exploitanten en verenigingen, of ze nu aan de kabel of achter een boot actief zijn. Daarnaast wordt ook het nieuws op dit gebied vermeld op Wakeboard Nieuws en alle evenementen op Wakeboard Agenda.
Het project is bedacht en wordt beheerd door Rick van der Velde, die merkte dat de informatie voorheen erg verspreid was over het internet. Door alles te bundelen kan een geïnteresseerde of actieve wakeboarder alle informatie op één plek vinden.

Iedereen kan gebruik maken van de diensten, je hoeft geen lid te worden. Het project staat wel open voor sponsors en adverteerders.

aanbevolen:
WakeboardOnline
aanbevolen
WakeboardOnline
NK
NK Wakeboard Cable 2018
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.