Ermerstrand is een recreatiegebied vlakbij Emmen. Er is hier een vierpunts kabelskibaan aanwezig, waar je terecht kunt om te wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Er ligt een aantal obstakels in het water voor de wakeboarders.

Er zijn vier masten in de waterskibaan van ErmerstrandEr liggen 8 obstakels in het water bij de waterskibaan van ErmerstrandDe waterskibaan van Ermerstrand draait linksom, dus tegen de klok in.


Naast het waterskiën en wakeboarden kun je bij Ermerstrand terecht voor allerlei activiteiten zoals paintballen, zwemmen, feesten organiseren, enz. Ook is er een grote camping en bungelowpark aanwezig. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldig (vakantie)verblijf.

Tarieven van de Waterskibaan bij ErmerstrandOpeningstijden van de waterskibaan bij ErmerstrandKlik hier om contact op te nemen met de waterskibaan van ErmerstrandKlik hier om te zien welke route je moet volgen om naar de waterskibaan van Ermerstrand te komen.

Wakeboardclub Ermerstrand

Wakeboardclub ErmerstrandBij de exploitant kun je ook lid worden van Wakeboardclub Ermerstrand. Dat is erg leuk als je vaker wilt wakeboarden. Je kunt elkaar dan helpen om beter te worden en het is ook een stuk gezelliger dan alleen te gaan. En dat niet alleen: je krijgt ook een flinke korting op een seizoenskaart!

 

Meer informatie over Ermerstrand

Waterski en wakeboard Ermerstrand in Erm, DrentheJa, je kunt Online Reserveren

Wakeboardclub

Ook handig om te weten: als je het terrein van Ermerstrand oprijdt, moet je de hoofdweg nog ca. 2 kilometer blijven volgen voor je bij de parkeerplaats van de waterskibaan bent.
Let op: op drukke dagen wordt een parkeervergoeding gevraagd.

[ Kabelskibaan aangelegd door Alta Cableski | actief sinds 2006 ]

aanbevolen:
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.