Ermerstand waterski Erm Drenthe Emmen

Ermerstrand is een recreatiegebied vlakbij Emmen. Er is hier een vierpunts kabelskibaan aanwezig, waar je terecht kunt om te wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Er ligt een aantal obstakels in het water voor de wakeboarders.

De kabelskibaan bestaat uit 4 masten.De kabelskibaan draait tegen de klok in (rechtsom)Er liggen 5 obstakels in het water.

Het is verplicht een helm te dragen.Er zijn betaalde douches aanwezig. Er is parkeergelegenheid aanwezig. Er is WIFI aanwezig.


Naast het waterskiën en wakeboarden kun je bij Ermerstrand terecht voor allerlei activiteiten zoals paintballen, zwemmen, feesten organiseren, enz. Ook is er een grote camping en bungelowpark aanwezig. Kortom: alle ingrediënten voor een geweldig (vakantie)verblijf.

Let op: op drukke dagen wordt een parkeervergoeding gevraagd.
Daarnaast is Recreatiepark Ermerstrand niet openbaar toegankelijk in de periode van 10 juli tot 17 augustus 2020 (meer info).

Meer informatie over Ermerstrand:

OpeningstijdenTarieven.Het is niet mogelijk online te reserveren.Contact opnemen.Routebeschijving.

Ook handig om te weten: als je het terrein van Ermerstrand oprijdt, moet je de hoofdweg nog ca. 2 kilometer blijven volgen voor je bij de parkeerplaats van de waterskibaan bent.

FacebookpaginaEr is geen Instagrampagina.Er is geen YouTube kanaal.

aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.