Seven-twenty Cablepark is in 2011 gestart en heeft al diverse evenementen neergezet. Maar het is toegankelijk voor iedereen: gevorderde én beginnende waterskiërs en wakeboarders.

Je kunt hier gratis parkeren.De baan draait met de klok mee (linksom)Er wordt gebruik gemaakt van een 5-mast kabelskibaan.Als je over obstakels gaat ben je verplicht een helm te dragen.Er liggen 5 obstakels in het water.Je kunt hier gratis douchen.Er is op deze locatie een WiFi hotspot aanwezig.

De baan is te vinden op het terrein van recreatiepark De Schatberg in Sevenum. Een vakantie op het recreatiepark daardoor heel goed gecombineerd worden met een dagje waterskiën, of andersom.

Let op: reserveren is verplicht en de reservering moet uiterlijk 16.00 uur op de voorafgaande dag zijn gemaakt. Op drukke dagen kan een extra bedrag voor toegang tot het recreatieterrein worden gevraagd.

Meer informatie over Seven-twenty Cablepark

Site van Seven-twenty Cablepark.Facebookpagina van Seven-twenty CableparkTweets van Seven-twenty CableparkInstagrampagina van Seven-twenty Cablepark.

aanbevolen
WakeboardOnline, dé wakeboard specialist met het grootste aanbod.
Partner sites

WakeboardOnline blog

Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond, NWWB

Help jij onze sport een TIKKIE vooruit? NWWB Tikkie Actie
sociale media
waterski nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Twitter.
wakeboard nederland:
Volg me op Facebook.Volg me op Instagram.Volg me op Twitter.